Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Orawiec do Jato

Witaj Góralu
Czytałem ,że RE witał Cię serdecznie na Jutrzence.
Nie mi się wypowiadać o inwestorach na Jutrzence,ale od kiedy wszedł w niego RE obserwuje ten cyrk cały czas.Już około tygodnia temu pisałem ,że RE zaczyna topić tych z Jutrzenki ,tak jak utopił tych, którzy słuchali i wychwalali go na Mostku.
Prawda jest taka,że dopóki papier rośnie to taki uczony jest wychwalany i ludzie mu kadzą, jak spada to wieszają na nim psy.
Wiesz tak trochę mi żal RE ,bo on popełnie duuuużo błędów.Szkoda.
Pozdrawiam jato
PS
daje się zauważyć większe jak na Mostka transacje.Ciekawe- czyżby ONI coś już wiedzieli.? Uważaj Góralu tu pójdą duże pieniądze, a zarobią wybrańcy.
Wybacz, ale tradycyjnie' LEŚNYM DZIADKOM Z M S X MÓWIMY NIE
Śmieszności Wy moje.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MSXRESOUR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.