Dnia 2024-07-30 o godz. 22:28 ~Andi napisał(a):
> Pewność siebie pana tylko dowodzi, że w tym kraju żaden sąd nie zrobi panu krzywdy. Nie wszyscy to rozumieją i liczą na jakieś wygrane sprawy.
> > Skoro pan prowadzi rozmowę z nami na forum to co stoi na przeszkodzie aby usiąść do stolika i spróbować rozwiązać spór wokół Elektrimu.
Myli się Pan i to podwójnie, ale to już Pański problem.
Ja przychodzę na to forum tylko w celu poprawy swojego humoru :-)
Tak jak teraz, czytając jak to Pan niczego nie rozumie...
Nie rozumie Pan np. że my nie mamy żadnego sporu?
Prawda jest taka że Wy macie problem, ja nie. To Wy chcecie mi coś sprzedać, a ja nie chce kupić, bo i nie muszę.
Radzę się zapoznać z odpowiedzią na Waszą własną interpelację, tam zostaliście dobitnie wyjaśnieni, jakie macie prawa i co możecie oczekiwać. Tam jest napisane że możecie sprzedać swoje akcje komukolwiek na umowę cywilnoprawną, po cenie jaką sobie wymyślicie, nawet chociażby po 800 zł za sztukę. Ja nie mam obowiązku od was czegokolwiek kupować, tak więc do dzieła!
Zamiast marnować czas na ciągłe i uporczywe nagabywanie mnie abym od Was coś kupił, może spożytkujecie ten czas na poszukiwanie jakiegoś innego chętnego kupca, który od Was kupi za tyle ile tam sobie wymarzyliście.
Dajcie Wy mi już święty spokój z tymi akcjami i przestańcie mi wmawiać że mamy jakiś "spór" do rozwiązania między nami.