widze ze Pan *** max *** jest hazardzistom, ale nie obyło sie bez stresu i nerwów skoro tak pisze o pAnu pred :D:D:D A dlatego stałem sie aktywny bo jak widze naganiaczy ze spółka pójdzie w góre to wole *** OSTRZEC *** ludzi aby podejmowali rozsadnie decyzje o kupnie KROSNA bo to jest obecnie spółka tylko dla hazardzistów. Syndyk nie odpuści i nie bedzie ugody, ale zakład uratuje pod koniec października - wczytaj sie w raporty :D:D:D
Panie max akcje zostaną panu w ręku lub sprzeda Pan je za 0,27 gr bo taka niedługo bedzie cena :D:D:D:D - ale spokojnie Pan przecież lubi hazard :D:D:D:D:D
chcesz byc hazardzistom to bądz - owszem byłem aktywny, ale ja obecnie nie mam akcji KROSNA wiec jestem spokojny, a ostrzegam ludzi którzy by chcieli wejśc w KROSNO bo KROSNO zejdzie z GPW 27.09.2009 wiec po oc maja umoczyc swoje oszczednosci.
widze ze złapałes nerwa bo inaczej nie poświecałbyś czasu na czytaniu moich postów z 18 :D:D:D:D - chcesz nagonic ludzi na kupno KROSNA aby sie go pozbyć to bedziesz sie musiał bardziej wysilić bo powtórze KROSNO 27.09.2009 schodzi z GIEŁDY i akcjionarjusz enic z tego nie beda mieli- a zakład bedzie nadal istaniał o czym sam sie przekonasz. Ugody przed 27.09.2009 NIE BEDZIE :D:D:D
a *** gwiazdeczki sa po to aby wyraxnie było widac ze KROSNO schodzi z GPW i abyście nie nagonili uczciwych ludzi którzy nie sa hazardzistami tak jak ty. Życze ci szcześcia - ale nie zyskas znic na tej spółce :D:D:D:D