Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  173,00 zł , zmiana od tamtej pory: -31,56%

Re: Od kolegów królika!

Pierwsze słyszę o warunkowym dopuszczeniu po testach prewalidacyjnych, na podstawie tych testów nikt nic nie dopuści do użytku... Ja widzę to tak, że początkiem roku mają skończyć się badania kliniczne ale skoro jest nagle mowa o wstępnym dopuszczeniu to znaczy że panel będzie do dopracowania... badania będą kontynuowane w przyszłości i po osiągnięciu docelowych parametrów będzie ostateczne dopuszczenie. Mowa oczywiście o panelu covidowym bo o mrsa wiadomo póki co tyle, że badania trwają narazie w jednym ośrodku a miały być prowadzone w 2 lub 3. Czy sprzedadzą projekt na etapie warunkowego dopuszczenia panelu? Ja osobiście wątpię, tym bardziej że zabiegali o kasę na dalszy rozwój i mają zapewnione środki na realizację PEA, poza tym wywiad sprzed miesiąca - wyraźnie Garstecki mówił, że spodziewają się sprzedaży za KILKA miesięcy - dla mnie kilka miesięcy to może być pół roku albo nawet dłużej

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SCPFL 0,00% 118,40 2026-06-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.