Wiesz że aby to wybiło jedno kpi nie wystarczy , dodatkowo pasowałoby gdyby giełdy rosły , musiał by być czas na spółki Saas (a jest zupełnie odwrotnie) . Nie wiem co z tą spółka, ja czekam do września i gdzie by nie był kurs zgarniam dywidendę i uciekam z tego gniota. Przejechałem się na obietnicach zarządu i tym bardziej w przyszłości co by nie powiedzieli odbierałbym z ograniczonym zaufaniem do nich . Prawda jest tak że zarząd się przejechał i zaspał czas na wprowadzenie nowego produktu , teraz kiedy rynek jest już zapełniony innymi produktami będzie ciężko się wbić i to sprzedać. Wygląda na to że zwalają winę na pracowników , a to oni zawonili … modernizacja biznesu też idzie jakoś nieudolnie i metodą prób i błędów. Ta spółka da dobrą jeszcze przez jakiś czas po czym zje ją AI po prostu lepszymi cenami . Tak jak mówie rynek dużych firm jest już wypchany a tych małych tracą systematycznie. Zobaczymy ten kwartał czy sprzedaż za pomocą innych aplikacji da jakieś efekty… co powiedzą, co pokażą w wynikach .ich słowa „jesteśmy dobrej myśli „ jakoś mnie nie przekonają .