Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: o co HALLO???

Nie wiem kto i jak zbierał bo nie śledzę teraz tego tak jak wtedy gdy miałem papier. Zawsze jest tak że ktoś sprzedaje i ktoś kupuje, inaczej by nie dochodziło by do transakcji. Świadczy to dokładnie o niczym. Co do dywidendy Korala to nawet jeśli jest już w cenie to słabe wyniki za 3 kwartał też ponoć były... Oczywiście tak czy siak dywidenda od Korala jest w kieszenie Graala tylko że jej "zdublowanie" spowodowało zatuszowanie faktu, że jest on (kieszeń) bardziej pusta niż się wielu wydaje. A oskarżeniami o nieprawdziwych informacjach to się nie ośmieszaj, wszak sam przyznałeś że "dywidenda jest już w cenie". No to ja pytam: jaka dywidenda ? Zrobicie co zechcecie, ale ja tymi wynikami świetnie utwierdziłem się w przekonaniu, że dobrze zrobiłem wychodząc. Jeśli mogę sobie pozwolić na rady dla Was to zalecam wykorzystanie ewentualnej podbitki po wyniki IV kwartału na opuszczenie papiera. Pozdrawiam.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GRAAL 0,00% 31,70 2016-11-16 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.