Aszasz!
Akcje kupuję bo taki mam plan, żeby uzbierać jak najwięcej. Zapewne w przyszłości będę również kupował ale pewnie na mniejszą skalę.
Inwestuję w tą spółkę, bo lepszej nie widzę GPW i też spełnia wszystkie kryteria mega solidnych fundamentów z Prezesem na czele.
Ciężko mówić o przyszłości, bo nikt nie wie jaka ona jest. Ja zakładam, że będę trzymał najdłużej jak się da, chcę żeby przez te lata wraz z wartością spółki rosły moje akcje. Tak po prostu. I tak jak piszesz, spółka za 10-15-20 lat może być tak zarządzana zupełnie gdzie indziej.
Dziś widzimy S-Ketaminę, Centrum B+R i projekty w pipeline.
Już o S-Ketminie pisze się, że to jest blockbuster, czyli jeśli zakończą II fazę to ewentualne umowy i kwoty jakie padną.... będzie naprawdę niezła wycena spółki w parę tygodni lub miesięcy.
Myślę, że warto się mega napiąć i teraz kupować po 40 a nie za pół roku po 80 czy 100, ale każdy wie swoje:)
Powodzenia w inwestycji
Jak będzie otwarcie CBR i spotkanie dla inwestorów założę nowego posta i się wszyscy drobni z forum jakoś umówimy.
I dodatkowo będę pytał Panią Małgorzatę o zgodę Prezesa na nakręcenie materiału kamerką HD pod filmik na jutube:))))) z eventu.