Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: NO TO UWAŻAJCIE !!!!!!

masz złą perspektywę, którą ja miałem tutaj przez prawie 2 lata i doprowadziło mnie to do może nie strat finansowych ale strat czasu... załóż w myśleniu chociaż raz dwa elementy: ulica nie jest na nic potrzebna na tym etapie, drugi element: jest to manewr księgowy którego do końca na razie nie rozumiemy, ale zapewniam cię, że W na tym nie straci, bo to nie jest idiota. Dodam od siebie, że założenie 2 znajduje potwierdznie w ruchach IDMSA, który chce ugrać coś dla siebie i zablokować plan W... tyle. Nie piszę, że tak jest... to tylko kwestia założeń i rozumowania. Do tej pory czytałeś tutaj rozumowanie o takim schemacie: wprowadza wartościowe aktywa, później cena akcji wzrośnie itp. z których logicznie wynikało: zarobimy. Problemem jest to, że jest to zła perspektywa, bo wy tutaj nic (jako akcjonariusze) nie znaczycie w tej układance. Dodam, że podobny schemat przejmowania aktywów i drukowania był na Rovese... i pomimo, że spółka ma pozycję na rynku i myślę, że nie jest śmieciem, to wiemy jak zareagował rynek na dodruk akcji... tutaj aktywa przepraszam jak zostały wycenione? Są jakieś plany przedstawione rozwoju? i tym podobne... ale to już tych pytań to nawet moim zdaniem nie trzeba stawiać

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
WINVEST 1,12% 0,04 2025-07-17 15:27:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.