Tak... Jeden wielki spisek.... EBC powiązane z PPG ? A tym bardziej ja powiązany ? Widocznie pierwszy raz czytasz moje posty.... jakbyś czytał je od kilku miesięcy to byś nie opowiadał głupot. I ja nie mówię, że EBC to jest spółka dla milionerów. Jest dla takiej drobnicy jak ja.
A CLE o którym pisałem kilka postów wyżej tez jest powiązane z PPG i EBC ? I tez jakiś spekulant wywindował kurs z 93 groszy na 1,30 ? Oczywiście... jestem tez powiązany z Mabionem, Pharmeną, KGHM, LC Corp, Mirbudem, PHN, Echo (które dziś kupiłem), JSW, JW Construction i wieloma innymi, o których pisałem i piszę... A i najbardziej to chyba z Polnordem bo tam napisałem jakby to zebrać porządną książkę :D
Co do PPG, wywaliłem prawie wszystko teraz między 24-26 groszy, zostawiłem sobie tylko jeden pakiet. Nie jest to związane w żaden sposób z potencjałem spółki. Po prostu ograniczyłem ryzyko. Tego pakietu nie mam zamiaru sprzedawać w tym roku, natomiast jesli uformuje się RGR (wybronione moim zdaniem) to chętnie odkupię po niższej cenie (po 23 grosze nawet bym brał już coś). Trudno powiedzieć jak ta spółka będzie dalej się zachowywać. Czy przebijemy 27 groszy. Dlaczego zamieniłem dziś pakiet PPG na Echo ? Ze względu na moje osobiste przewidywania do do kursu złotego. Zakładam osłabienie, a to niekorzystnie wpłynie na wyniki PPG, a korzystnie na Echo. Druga rzecz, że za IV kwartał nie spodziewam sie przełomu w PPG. Zostaję z jednym pakietem, i chętnie dobiore później coś jeszcze, gdy pojawi sie okazja lub zadowolę się zyskiem z tego jednego pakietu. Powróciłem po prostu do swojej pierwotnej strategii, która przynosiła mi najlepsze zyski.