A według mnie to żyjecie marzeniami. Seitaro, co ty gadasz o EBC. Toż to wydmuszka bez majątku. Powiązana z PPG, więc jak się domyślam jesteś osobą związaną z tymi spółkami. I dlaczego rekomendujesz zakup KGHM jak będzie leciało teraz na łeb na szyję w związku z pozbawieniem OFE środków? PPG zadławiło się na 0,24 - 0,26. Ruchy tworzone są przez spekulantów. Mam uwierzyć, że ni stąd ni zowąd pojawiają się i znikają duże pakiety, interwały pomiędzy pojawianiem się stosownych transakcji kupna i sprzedaży zbiegają się w dziwny sposób. Wczoraj i dziś zwróciłem uwagę na EBC, bo tak chwaliłeś tę spółkę. Kurs wywindowany spod złotówki pod prawie 2 zł! Ale jakimi transakcjami. Przecież to śmiech: pakiety po 50 akcji za 1,30 albo 1,70? Gdzie płynność transakcji. Wystarczy, że komuś będzie chciało się sprzedać 30 tys akcji i kurs zjedzie do 10 groszy. Na każdym poziomie ktoś poustawiał po jednej ofercie i sobie manipuluje kursem. Teraz jakiś idiota wystawi zlecenie na przykład na 50 tys. po 1,5 i zostanie ubrany. A potem zjazd na 50 groszy i odkupienie:) No pięknie.