Aktualnie gościnnie w Nowym Yorku u brata ale juz w niedzielę wracam co do wierszy lubię czytać, co do Zakopca bywałem kilkanaście razy ale teraz za te pieniążki to lepiej się za granicę wybrać (więcej atrakcji )I mniejszy koszt .W Egipcie nie byłem bo lubię wycieczki fakultatywne a tam to wiadomo tylko smażalnia i alkohol lubię Rodos i Tunezję.Co do poezji Twoje pisanie wierszy Andzelika to możesz połączyć z stworzoną przez ciebie sugestią ukryta w wierszyku jak masz mokre buciki to najlepsza dla ciebie inwestycją będzie wg mnie dla ciebie zdołowane ccc a jak lubisz Zakopane to bez inwestycji w Trakcje (która ma niski freefloat)I na której jest wg mnie fajna przycinka a cena jeszcze jest optymalnie niska to się dołożysz do drutów kolejowych w góry. A z zagranicy ja aktualnie skupuje sobie amerykański tripadvisor po tym jak go tramp zdołował wizami dla 75 krajów no i oczywiście warto miec w portfelu onde (wedlug niektorych) ale tu się nie wypowiadam dopóki to jak dla mnie nie dojdzie do 12 zyla