Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  11,88 zł , zmiana od tamtej pory: -90,32%

Re: Niemcy i Austria

Luki nie będzie kanibalizm. Na strony tych brandów będą wchodzić ludzie, którzy będą zainteresowani produktami tych brandów. Przy okazji poznają markę. Jestem przekonany, że te brandy nie będą miały prawa do reklamowania produktów planta poprzez Facebook Ads i google ads (wtedy faktycznie mógłby to być jakiś kanibalizm). Zresztą nawet, gdyby mogli to raczej nie będzie im się to opłacało. Co więcej wierzę, że część ludzi, jeżeli zainteresuje ich produktu będą szukali opinii o marce w necie i trafia na stronę Planta, a wtedy zrobią zakupy u producenta. Z kolei mega sprawa z ekspozycją stacjonarną, bo to nie tylko reklama marki, ale możliwość dotknięcia produktu. Sam np. kupiłem bransoletkę za około 100 zł, ale mam już opór przed wydaniem 500 zł w górę na zegarek, którego nie mogę zobaczyć na żywo mimo, że parę modeli mi się podoba (jestem za leniwy, żeby bawić się w odsyłanie :p)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PLANTWEAR 0,00% 1,15 2023-11-15 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.