gielda samochodowa chodze co niedziela 43 lata z przyzwyczajenia co bym ci radzil ogolnie samochody robia teraz do kitu nie wiem czy wiecie że części programowane sa na kilka lat w audi 6 siadly mi abs-y nowe 4000 zl pojechalem do hakera do zielonej gory i otworzyl program bez odkrecenia jednej śrubki za 250 zl na stojaco pod budynkiem mial z 16 latek taki zdolny bylem zaskoczony walki do rozrzadu sa specjalnie bez smaru żeby sie zacieraly po 30 tys km itd poleczlbym auto trzyletnie zobacz brif kto jeżdzil czy nie malolat najleoiej baba to bedzie dobry motor tylko może by wywalone sprzeglo bo baby latają na pół wciśniętym najlepiej szwab golf audi polo nie pasat wiem dlaczego mocna blacha audi ocynk albo jeszcze lepiej bmw nie ma paska tylko łańcuch i tez ocynk pełny cześci na giełdzie pełno i tanie alfa może i dobra ale psują sie duperele a to denerwuje i słabe podwozie niemcy mówią że włoch rdzewieje już w katalogu tyle na szybko mogę doradzic francuzy obchodż z daleka motory najlepsze i najbardziej oszczędne na świecie ale problemy z zawieszeniem i z duperelami bez przerwycoś stuka i puka