Prezes już przecież dał oświadczenie
https://www.bankier.pl/forum/temat_re-prezes-ryszard-malecki,62136153.html
Cytuję:
"Drogi Akcjonariuszu, przepraszam za moje milczenie, ale jestem zarobiony codziennym podbijaniem postów na forum.
To należy do moich stałych obowiązków. Właściwie to nie mam nic do zakomunikowania, z braku znajomości języków nie mam możliwości komunikowania się z Kazachami. Dlatego na tym froncie bez zmian. Specjalnie to nic nie zmienia - nie ma tam nas od dawna. Zmęczyłem się ciągłym tropieniem dokumentów zamelinowanych gdzieś przez BLG i teraz udałem się na wakacje. Strasznie drogo, ale opłacę wszystko jak dostanę wypłatę od PAMowców. Z nimi coraz gorzej, ociągają się z kasą, nastrój mi psują ci wszyscy, którzy żądają sprawozdań z działalności. To przed nimi się musiałem zamelinować - nie mam maila, nie ma mnie w social mediach, po Łodzi chodzę wyłącznie wieczorową porą. Czuje, że to już długo nie potrwa. Dziękuję wszystkim za cierpliwość i bye, bye. Póki co kaska leci, gdyby co to jestem w roszczeniach drugim w sądzie po BLG. To mój cel i mam nadzieję marzenie, które się ziści. Dla Was Państwo mam dobrą nowinę- bądźcie cierpliwi i trwajcie w wierze.
Wasz prezes."