Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,50 zł , zmiana od tamtej pory: -90,20%

Re: nie rozumiem was

Dlaczego trwa zjazd.

Cieżko odpowiedziec na to pytanie, chyba jedyną sensowną giełdowo odpowiedzią jest "Bo tak" Dlaczego nastapił zjazd Wieltonu z 15 do 9,5 Echo z 5,xx do 4,2. Nastąpił bo juz taka jest giełda. Dla mnie poziom 0,7x-0,8x był tutaj normą i przyjmowałem go bez przejęć. 0,5 juz nie przyjmuję tak łatwo, ale czekam. Rozumiem Cię że ciezko jest sie pogodzić narazie z brakiem Stingera.

Jezeli coś sie by działo złego firma powinna poinformowac o zmianach prognoz. Narazie cicho.

Kontrakty zawarte w roku 2017 trzeba przejżeć co i jak na kiedy. To powinnismy zrobic. Ja zacznę jutro.

9.09 przesuneli WEO na 5.10 bo w założeniu mozna stwierdzić że "pieniadze miały już być".

Co do obligacji to trzeba tez stwierdzic że w lipcu sierpniu wykupili w wyniku przedterminowych wykupów obligacji za około 1,4mln zł.
Obligacje seria J - wykup w marcu 2019
Obligacje seria K - wykup w maju 2019
Obligacje seria L - została wykupiona
Obligacje seria M - po terminie powinna byc wykupiona w okolicach 1 pazdziernika, czekamy na komunikat, około 0,82mln było do wykupu z moich wyliczeń, komunikat moze byc do 3 dni po? (nie znam sie na tym)
Obligacje seria N - emisja na 24msc wykup po połowie przyszłego roku
Obligacje seria O - wykup sierpień 2019

Jezeli ktos chce naprawde wiedziec ile jest do wykupienia proszę przesledzic komunikaty, jezeli cos wpisałem zle nie był to cel zamierzony i proszę mnie poprawić.

Jak ktos chce pogadac na serio mozna mnie znaleźc na FB po nazwie z nicka

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FABRYKAKD 1,03% 0,05 2024-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.