Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: nie naganiać nie polecać !!!

panie Komorowski, nie ściemniaj pan... wyraźnie w liście napisałeś, że chcesz wyjąć dst , sbs i semax z SKL!!! zarząd SKL wyraźnie napisał, że złożył deklaracje przeniesienia do SIM, ale pan jest tak pazerny, że chce te aktywa mieć dla siebie, wybaczy pan, ja jako akcjonariusz mniejszościowy się na to nie zgadzam i wystarczającą zapłatą za pana prace będzie udział w semaxie poprzez SIM taki jak pan posiada... i powiem panu więcej, jeśli zarząd ulegnie pana szantażowi to sam podam go do sądu za działanie na szkodę skl i akcjonariuszy mniejszościowych w tym mnie... a w razie czego złoże w sądzie wnioski o unieważnienie takiego przeniesienia i zaczniemy batalie w sądach... ja tez mam czas, a pan sie długo nie nacieszy ewentualnymi udziałami w odzieżowych spółkach SKL.

każdemu udziałowcowi SKL zależy teraz tylko na tym, aby otrzymał pan jak najmniej za pazerność, chęć ograbienia szantażem SKL i działanie na szkodę spółki Semax jej wierzycieli i pracowników, bo pana działanie może pozbawić zwykłych pracowników firmy chleba, gdy trafia przez pana na działania na bruk!!!

myślał pan, że znajdzie poklask na forum, a tu niestety musi pan angażować swoich znajomych aby pana popierali i robili "sztuczne" wpisy na forum więc dalsza dyskusję z panem uważam jak narazie za zakończoną.

pozdr.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SKYLINE -1,97% 1,49 2025-10-17 15:52:49
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.