Szanowny Panie Oświecony wygląda Mi , że Pana wiedza stanowi dowód na zaścianek tego wspaniałego okresu jakim było oświecenie .
Zgadza się SI SA ma w kasie ostatnie 10 MLN i to zaledwie stanowi 50% tego co jest potrzebne na wypełnienie umowy z KFK. Dlatego to Zarząd SI SA nie potwierdził Mi nigdy jako Prezesowi SIM wywiązania z pozyskania 5 mln pln na rozwój SEMAX SA rozumianego jako dokapitalizowanie tej spółki. Po prostu Zarząd SI SA uważa tą inwestycję za zbyt obarczoną ryzykiem. Na razie to Mój Drogi "Oświecony tchórzu z pseudonimem" SI SA pożyczyło do S.B.S środki finansowe na min 18% i zarabia wia S.B.S na upadłym Semax SA . Zapytajmy Zarząd SI SA Dlaczego jako obecnie 100% właściciel SEMAX SA - Czy deklaruje wyłożenia do kapitału Semax SA 5 mln po zawarciu układu ?
Czy Zarząd SI SA wniesie wraz z całymi zyskami , które zostały przez Nas - Anna I Mnie wypracowane w SBS wraz z towarem w cenach zakupu do upadłego SEMAX SA po zawarciu układu ? A jeżeli nie to dlaczego ?
Panie Oświecony niech się Pan nie martwi o sprawy w Sądzie . Na razie rozpocząłem składać zeznania przed organami ścigania we wszystkich sprawach związanych z działaniami SI SA .