A czy Komuch zauważył, ze nasza spółka nie ma kredytów? I ze całość zobowiązań długo i krótkoterminowych jest pokryta gotówka?
Spółka nie ma kosztów w postaci zakupu papieru, którego koszty wzrosły niebotycznie. Spółka jest po ciężkiej restrukturyzacji. A i odpisy na utratę wartości raczej wyższe nie będą.
Poza tym ten krótki zgielk z powodu odpisu na utratę wartości Do Rzeczy. W takim roku, kiedy spadly z nieba pieniądze z PFR to był normalny ruch. Wiadomo co było w 2017 roku. Ale kogo to interesuje poza Sławkiem vel Znanym?
A nowi mogą sobie skupować te akcje. Taniej nie będzie, to se nevrati. Inflacja, Panowie. Tamto 1zl inaczej jest teraz warte. Wiec kupuj Komuch po 2,50. Wiem, ze masz stres z tym bankiem. Ja tez mam sporo w banki zainwestowane od czasu konfliktu na Ukrainie. Ale to inwestycje długoterminowe, stopy na poziomie 0,5% nie wrócą, pandemia nie wróci, PKO znów 20zl nie będzie kosztować. I PMPG po zeta ani dwa tez nie kupicie. Ale za 2,50 jest do wzięcia, zanim skup wróci. Znów 2,5 miesiąca skupu nie było. Jak rok temu, ale skup wróci. Od Was już nie będzie kupowała spółka, już od Was wszystko odebrała. Teraz można od animatora brać, albo ode mnie, jeśli chcecie coś ode mnie kupić, mogę Wam trochę akcji sprzedac. Żebyśmy znów razem zarabiali.
P.s. Ten Drozapol mi portfele podtrzymał. Wiec humor mam nie najgorszy jak na te czasy.