Wiatrak ,po co ty się tutaj udzielasz skoro sprzedałeś? Bo ja nie rozumiem ludzi żyjących czymś co już ich nie dotyczy
Nie zgodzę się z tym ,że nie ma chętnych na kupno ,bo ktoś jednak te akcje kupuje i nie są to leszcze ,a ktoś z kapitałem. Zbiera sobie cierpliwie coraz niżej ,bo po co ma ciągnąć w górę? To nielogiczne
Aktualnie jesteśmy na poziomie z grudnia 2022 roku ,niewiele wyżej niż ostatnia duża konsolidacja przed wybiciem ponad 6/7 zł ,to jakiś absurd :)
https://www.biznesradar.pl/notowania/SUNTECH#1d_lin_lin
Tak niskiego RSI to ja nie widziałem nigdy na żadnej normalnej spółce ,oczywiście nie wliczając jakiś bankrutów
Od dawna widać ,że to 1/2 osoby dołują kurs sprzedając jak leci. Nie wiem po co ,jaki jest w tym cel ,bo niby co innego ciekawego można kupić? Oczywiście są firmy warte uwagi ale tu po tak ogromnych spadkach sięgających 60% to jest bez sensu sprzedawać te akcje ,powrót na poprzednie poziomy daje zysk 100-120% w perspektywie 6/12 miesięcy przy założeniu ,że firma zacznie raportować nowe umowy
Zasiano panikę i trzeba to przeczekać ,kurs firmy zachowuje się jak bankrut ,co nie ma odzwierciedlenia w rzeczywistości