Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,09 zł , zmiana od tamtej pory: -66,67%

Re: NA PODWÓJNYM FIXINGU ŁATWIEJ MOŻNA SPOTĘGOWAĆ WZROSTY - CZEKAMY :-)

Ja widzę systematyczne skupowanie od wielu, wielu, bardzo wielu tygodni. Ktoś nadstawia swój wór i wkłada, co mu wpadnie, by Was oskubać tanio z akcji na samym dołku. Ktoś (może i sam Patrowicz) działa wedle planu, skrupulatnie nazbierać po 10-9 groszy i zrobić wspinaczkę, rajd np. na 2 złote (lub jeszcze wyżej) na nie za dużych jeszcze obrotach, wolumenach i tam na górce zacząć wszystko, co ma w koszyku (długo i pieczołowicie wcześniej zbieranym) powoli zwalać na rynek, a tym samym zwiększyć nagle wolumen i obniżać kurs, ale cały czas zarabiająć krocie. Można powiedzieć, skąd ja to mogę wiedzieć, ale wszystkie moje dotychczasowe obserwacje na to wskazują, że taki scenariusz tu pisany od dawna.

Tak że to musi wyskoczyć ładnie na północ - inaczej nikt by tego nie zbierał do swego koszyka, bo i po co? Po to, by stracić??!
To co teraz tu widzimy na HETAN, wyglądało tak samo na HAWE przed niedawnym, nieziemskim wybiciem w górę. Tam tez tak się zbierało, muliło na samym dnie jak tutaj. W dniu 22. 07. 2016 roku wygenerowny tam został sygnał kupna na lekkim minusie i kurs się kisił do 13 września 2016 roku, by nagle wystrzelić. Można było wtedy zgarnąć w najlepszym momencie aż niemal +50 %, gdy się wcześniej tanio kupiło i w najlepszym momencie sprzedało np. po 59 groszy. Aż przyszedł ten lepszy dzień i kurs się mocno podniósł. Można było tam wyciągnąć ładne procenty!!!
Życzę Wszystkim ładnego zarobku!!! :-)
Pozdrawiam!!!! :-)

Wasz Spostrzegawczy

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
HETAN 50,00% 0,03 2017-12-29 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.