Tak jak wczoraj wspominałem, dzisiaj już tylko na zielono. Z każdym dniem od dzisiaj coraz lepiej. Zobaczycie, co będzie po weekendzie się tu działo. Bardzo Mocne Odreagowanie na wszystkich giełdach światowych pobudziło też do życia Naszego HETANA!!!! Strach zniknął, pojawiła się nadzieja i spokój i zaczyna rządzić chciwość. Giełdowe Byki przejmuja też i na HETANIE inicjatywę na fali ogólnoświatowego ożywienia. Wreszcie poprawa sytuacji światowych gospodrek zaczęła się wyrźnie przekładać na sytuację na giełdzie. Do tej pory było to jakoś niemrawo. A teraz takie uderzenie popytu, aż mi zielono!!!!!!!!!!!!!!!
Nie wiem, czy Zauważyliście, że dziś (10.11.2016 roku) o godzinie 11:00 wraz z wybiciem kursu do góry aż o +12, 5 % towarzyszyło też wyraźne zwiększenie o ponad 300 % wolumenu obrotu w porównaniu z wolumenem z całego wczorajszego dnia, tj. 09. 11. 2016 roku, kiedy to przez cały wczorajszy dzień wolumen wyniósł tylko i jedynie 41 770, a dziś aż 232 200 i to tylko na dzisiejszym, pierwszym fixingu o godz. 11:00. ciekawe do ilu wzrośnie o godzinie 15:00 na drugim dzisiejszym fixingu na Naszym HETANIE. To znakomicie wróży rosnący kurs przy rosnącym wolumenie obrotu akcjami. To zapowiada po dłuugim weekendzie ostrą wspinaczkę na 2 złote, lub i wyżej. Wskaźniki z Analizy Technicznej nie kłamią i wieszczą rychłe wybicie.
JUŻ TERAZ (W DNIU 10. 11. 2016 ROKU) O GODZINIE JEDENASTEJ KURS URÓSŁ AŻ O + 12, 5% DO GÓRY PRZY POTĘŻNIE ZWIĘKSZONYM WOLUMENIE O 300 %, TO CIEKAWE, CO BĘDZIE O GODZINIE 15:00 DZIŚ, A CIEKAWE CO BĘDZIE PO DŁUUUUUGIM WEEKENDZIE, TJ. 14. LISTOPADA 2016 ROKU????????????????????
Gdybym był Analitykiem Giełdowym z wykształcenia i miał uprawnienia do tego, wydałbym dziś oficjalnie dla HETANA REKOMENDACJĘ: "MOCNE KUPUJ"!!!!! :-)
Ktoś coś dziś zwęszył, jakieś super info, czy jak, ze popyt się budzi???!!!! a jeszcze niedawno różni żałośni, oszukańczy Pseudofachowcy-Krętacze nam wmawiali swym zakłamanym językiem, że tu nic już nie będzie, że tu się nie inwestuje, żeby dac sobie spokój z zakupami tych akcji. A teraz na fali ogólnoświatowego ożywienia ożywia się i Nasz HETAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Dziękuje Ci - Drogi Amerykański Donaldzie Trumpie za Twą wygraną w tegorocznych Wyborach w U.S.A. Teraz wiem, że Twa wygrana przełoży się i na mą kieszeń!!!!!! Jeszcze raz Tobie Wielkie "Thank You", Dzięki!!!!!! Rządź Nam i wspieraj giełdy, byśmy wszyscy szybko i niezwłocznie (jak w Lipcu 2016 Roku) i na tym tutaj Hetanku 2 złote rychło zobaczyli!!!!!!!
Wybory, Wybory i Rajd na Giełdach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Życie jest piękne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)