niezależność gospodarcza i siła militarna tylko coś znaczy i w tym kierunku idziemy
piszesz:
"A co do gospodarki, zapytam się jeszcze raz za co PiS bierze pieniądze? Co takiego robi dla gospodarki polskiej co po czasie przełoży się na zamożność obywateli ? "
odpowiadam wszystko robi inaczej niż czerwona banda a potem POpaprańcy z ZTESELEM
pytam ja:
Co oni zrobili od 1989 roku że teraz krzyczą że najniższa krajowa 2200 zł nie może wzrosnąć bo gospodarka się zawali
przez 26 lat rządzili gdzie ten dobrobyt ???????
przez 4 lata nic nie można zrobić strategicznego - wiesz co to zarządzanie strategiczne ?
i uwierz mi że:
jeśli wygra PiS doprowadzi do niezależności od rosji sowieckiej i Putin przestanie wymachiwać szabelka do polski , zachód wymięknie bo też będą bronić swoich interesów w Polsce , będzie przekop mierzei i ruskie nam skoczą na wentyl
będzie rozbudowa gazoportu Świnoujście i będziemy dystrybutorem gazu na południe i Ukrainę bo Tramp wie że to interes i interes dla nas
będzie port lotniczy i wiele innych rzeczy bo ci ludzie myślą o Polsce a nie wysiadują w Sowie &Przyjaciele i nie rozmawiają jak się nachapać i ustawić
z samego uszczelnienia luki VAT w 2018 roku wpłynęło ponad 20 mld do budżetu , ludzi wyciągnęli ze skrajnej biedy wiem to bo mieszkam na stosunkowo biednych terenach
powiedz mi komuch bo pewno się zachwycasz wielkim fenomenem od gospodarki nijakim profesorem B jak rozwalił PGRy co ci ludzie mieli robić po 30 latach pracy na roli gdzieś na pomorzu żadnego przemysłu żadnego przekwalifikowania się z czego mieli żyć a Balcerek się na nich wypiął tak Balcerek naprawiał nasza gospodarkę co nie udało mu się zniszczyć to reszcie uwłaszczyli się jego kolesie , nagle PEZETPEROWSKIE działacze porobili się prezesami firm państwowych których byli dyrektorami doprowadzając do upadłości kupowali za przysłowiową "złotówkę" THE END