To ja też na temat. Mam całkiem sporo CIGa, ale przed kolejnym LOTF sprzedaję, liczę, że prezes się znowu uruchomi i napompuje kurs (chociaż marketing będzie skromniejszy, więc pompa raczej też mniejsza), ale gra będzie raczej taka jak zawsze, czyli co najwyżej przeciętna. Najnowszy nabytek to PCF, tutaj liczę że jakoś wyjdą na prostą a może spekulacyjnie się jakieś info pojawi, bo kursem miotało ostro. Trzymam też CRJ i tam liczę, że rozkręca grę w early accessie, tak jak wcześniej. Ciekawy projekt i dobre studio. Mam 11B i moim zdaniem The Alters to będzie long seller (dobre oceny, peak stabilny) i będą mogli sprzedać kilka DLC. Przed premierą nie wychodziłem, bo kurs mocno spadł po słabym FP2 więc aż tak dużego ryzyka nie widziałem. Pod względem jakości moim zdaniem #2 za CDP. Większość mojego portfela to właśnie CDP, tam będzie tyle premier, jak nigdy. Po tym jak ogarnęli Cyberpunka, mają teraz dwa światowe IP i po komunikacji widać, że się ogarnęli i kolejna premiera będzie na spokojnie. Chcę potrzymać minimum do 2031-34. Najgorzej finansowo wypada OML, który jest drugą największą pozycją w moim portfelu, ale jestem z nim ledwo nad kreską. Tutaj wierzę w studio i po prostu robią dobre gry. Jak większość, mam nadzieję, że w końcu za dobrymi grami pójdą dobre pieniądze w self publishingu.