Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: MOSTOSTAL EXPORT -------------REKORD

Do PITERA
Witaj. Prosze nie budż tak wcześnie starego człowieka.Przecież na giełdzie bez zmian.
Nie ma co się podniecać większą ilością transakcji .To tylko wymiana akcjonariatu ,ale
mimo wszystko jest lepiej bo coraz mniej jest handelku 100 ,200 ,300 ,a częściej sa to
tysiące.Tych 5 wczorajszych b, dużych transakcji to transakcje umówione.Inaczej mówiąc
ktoś potrzebuje pieniędzy ,a ktoś je ma w nadmiarze i się dogadują.Zbliża się też pobór podatku Belki i tu moga też wchodzić różne cyki.
Jak widzimy kurs jest ostro trzymany około 2.00zł - jak długo? moim zdaniem - aż im się nie znudzi.Oni mają dość pieniędzy by sobie poradzić z tak gównianym papierem jak MSX
Widać, że robią to ludzie mający pojęcie o giełdzie.Tu nie ma i nie będzie przypadku.
Mogę się mylić,ale ja dalej obstawiam spadki i stoję z boku. Ja mam czas i zawsze zdąrzę wskoczyć w papier.
Różne kręciołki chcą wymiany 'LEŚNYCH DZIADKÓW' na Walnym.To kompletny nonsens.Regulaminy spólek zawsze ustawiane są pod władze i żeby ich odwołać oni
powinni się na to zgodzić.Smieszno ,ano śmieszno i straszno
Pozdrawiam jato

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MSXRESOUR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.