Dnia 2026-05-14 o godz. 18:50 ~miszcz napisał(a):
...
> wtedy to była inna bajka , w 2024 pisałem że 58 zasypią i zasypywali trzykrotnie (technicznie i fundamentalnie byliśmy w innym miejscu) wszystko zależy ile chcesz odkupić (za ile) takich co chcą odkupić lub dokupić obecnie jest więcej , tylko kto będzie sprzedawał nie wiem , przyznałeś się i za to chwalę za decyzję niekoniecznie , ja zamykam zyskowne pozycje na innych akcjach i też czekam na zrzutki (może będą może nie) akcji MRC mam coraz więcej , będziemy kupować razem .tyle
>
Kto sprzedawał 4 maja 2026 r. przy kursie 47,20 za akcję już po opublikowaniu sprawozdania zawierającego informację o terminowej realizacji inwestycji w kogenerację ?
Od 1 do 4 maja publikowałem na forum informacje zniechęcające do sprzedaży przy tak niskim kursie i kto przeczytał oraz zrozumiał to zyskał ale nie zamierzam nikogo zachęcać do kupowania akcji na szczytach wybicia skoro sam je wtedy sprzedaję uważając, że korekta jest wysoce prawdopodobna i zachęcony mógł by ponieść stratę.
Co ciekawsze część moderacji Bankiera blokowała moje tematy dotyczące kogeneracji a blokada została zdjęta dopiero po wpisie bez śladu jakichkolwiek subiektywnych ocen (zachęcałem tylko do przeczytania sprawozdania z poszukiwaniem informacji o kogeneracji) który nie był zwykłym tematem tylko przygotowaniem do powiadomienia prokuratury o zakazanej formie cenzury i podejrzeniu udziału moderatora w niedozwolonym manipulowaniu kursem akcji.