Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  22,50 zł , zmiana od tamtej pory: 199,78%

Re: @_mietek_

Dnia 2021-12-02 o godz. 08:57 fif_111 napisał(a):
> Mieciu nie wierzę, że "scepdylizm" prof_gibona pokrywa się w najmniejszym kawałku z Twoim sceptycyzmem.
> ;)
> Czy popis z dziś też będziesz w stanie jakoś zracjonalizować jak beznadziejną prognozę szacunków sierpnia? ;)
>
>@dzień wypłaty dywidendy Autor: prof_wiatr [185.128.23.*] 2021-12-02 08:28
> Ponieważ większość deklaruje, że za kasę z dywidendy będzie dokupywać akcje.
> Zastanawiam się ( jeśli wierzyć forumowiczom?), ponad 2mln $ ....tj ,8,2mln zł dwudniowy obrót...
>
>
> To dzisiaj +5% czy +10 % w górę ?
>OdpowiedzZgłoś do moderatora30
>Re: @dzień wypłaty dywidendy Autor: maskopatol [5.173.136.*] 2021-12-02 08:47
> Czyli według ciebie forum ma 10 mln akcji?
> I niech mi ktoś powie, że to nie jest próba manipulacji.
>
> PS. Maskopatol w punkt.

nie będę racjonalizował. Troll i tyle :). Nie zmieniłem zdania od wczoraj jakby co. Trolla też można szanować albo ignorować :).
Wy jednak swoje: od razu Masko i Anżej naskakują, a ty piszesz tutaj "w punkt".

Jeśli profesorek albo Insider2 swoimi wpisami wpływają na Wasze decyzje o kupnie / sprzedaży to Wam współczuję.
Dla mnie ich wpisy (po obu skrajnościach) zwiększają moją wiedzę o spółce, a nie ją tworzą.

Manipulować to może Costas w wywiadzie, a nie profesorek na forum :)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ASBIS -2,53% 67,45 2026-05-27 10:14:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.