Nie wiem a propos czego to napisałeś, ale akurat to prawda. Już teraz dzięki temu układowi Zremb/PRH I Kosiorek - Dąbrowski - PRH ma bardzo znaczące możliwości biznesowe w obszarze którym zajmuje się Zremb. Zwłaszcza po podpisaniu umów z kontenerowym partnerem z USA, z Modular System i po tym jak Dąbrowski został równocześnie prezesem Zamet Głowno. Ja nie bardzo rozumiem, co do czego ktokolwiek może mieć wątpliwości widząc przecież ile akcji PRH mają Dąbrowski i Kosiorek. I Zremb. Przecież np. spadek kursu PRH o np. 1 zł czyli do poziomu 1,5 zł na koniec czerwca to 10 mln zł straty w wyniku Zrembu. Każdy kto myśli tak czarno o przyszłości PRH i jego kursie " na groszowkach" od razu powinien sprzedać Zremb. A ludzie potrafią najgorsze scenariusze układać dla PRH jednocześnie widząc świetlaną przyszłość Zrembu:-) To nie ma nic wspólnego ze zdrowym rozsądkiem. Owszem, ja sam trzymam Zremb, ale w zasadzie tylko dlatego, że ma akcje PRH i jest notowany na rynku głównym co daje mi gwarancję pewnej płynności. Gdybym miał wątpliwości co do sukcesu PRH od razu pozbyłbym się Zrembu. Ci, którzy dziś zastanawiają się jakie będą wyniki Zrembu jakby zapomnieli o fakcie, że w poprzednich kwartałach żydki Zrembu brały się ze wzrostu kursu PRH. Teraz za I kw. tak nie będzie.