Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,02 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: mieetek

Chyba do zadowolenia.
Hipotetycznie od każdego wyroku będzie sie można teraz odwołac i domagac odszkodowania.

Zresztą ludziom z mm powoli się sprawa przedawnia. A wy i tak nic nie zrobicie.
Dlaczego nic nie zrobicie?

bo alby tych ludzi realnie wsadzić czy ich postraszyć sądem, to trzeba wydać ze 25.000 zlotych.

Masz proste pytanie: mając 5% akcji - wydasz 1250 zł po to by się z tymi ludzmi kopać w sądzie?
Wątpię.

Ciekawe też jak powołają tych sędziów skoro sejm może zgłosić 4. Bo tak stanowi konstytucja.

ale widać jesteś reprezentantem dobrej zmiany.
Ja mam poglądy prawne kompletnie inne niż Jarosław Kaczyński.
Zgadzam się z jego bratem. Dla mnie konstytucja to świętość.
dlaczego?

Bo boję się natępców tych, którzy są teraz.
Np mam na koncie emerytalnym w ZUS ok 700.000 zl na przyszłą emeryturę, z wyliczeń wychodzi, że powinienem otrzymać emeryturę w wysokości ok 5000 zl.
Zmiana polegająca na wywaleniu z tego konta jednego ZERA zajmie następcom pisu pewnie też dwa dni.......

ale zrozumiesz to wtedy, gdy będziesz wiedzaił co brak państwa prawa powoduje.......

No i cieszę się, ze wrażenie zrobił na Tobie gość mówiący o amber gold z mównicy, jakoś zapmniał o czymś bardziej dla Ciebie (afera skok to coś bardziej zbliżonego do molmediki). bo po prostu nie stac go na obiektywizm.

Ale gratuluje koledze zaangażowania.
I wiary w polityków. Ja miałem wiarę w polityków przez 16 miesięcy życia w 1989 roku. Ale byłem wtedy baaaaaaardzo młody i baaaaardzo naiwny.

Polska weszła w stan zawirowań prawnych. Pamiętaj, ze w Polsce nie ma prawa zwyczajowego

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MOLMEDICA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.