przeciez kurs jest juz na dnie. kapitalizacja 5,8 mln to naprawde nic. WK to 1,28 zł więc do ilu miało by spaśc gdyby były nawet złe informację, Obecnie naparwde szuramy o dno w wyczekiwaniu do kluczowe informacje. MAXIPIZZA gdy miała jeden lokal i ogromne straty była wyceniana na około 4 mln. Ja w wieksze spadki po porostu nie wierze. W najgorszym razie po porstu nie będzie wzrostów.
Ale masz racje, bez ryzyka nie ma zarobku. Moim zdaniem rozstrzygnięcie ostateczne juz tego całego cyrku będzie do końca czerwca - ale juz takie całkowite. Wtedy będzie już po resplicie MEWY, po postepowaniach, po uprawomocnieniu sie wyroku o obligacje i beda walne zarówno GPPI i MEWY. Kiszka będzie pod dużą presja by utrzymac stołek. A na jego miejscie może równiez wskoczy potema lub nowak którzy mają łacznie wiecej akcji niz on ( choc nie było emisji e2 - wtedy by mieli jeszcze więcej) 80% akcji będzie u dorbnicy, która chetnie zmieni prezesa. oczywiście to tylko moje przemyslenia. Mi się wydaje że każdy zrobi teatrzyk że wygrał i ma rację - ale przyjdzie co do czego to się jakoś się dogadają aby zachowac stołki - to są w gruncie rzcezy inteligentni ludzie. Dla nich akcjonariusze mało się liczą, to nie dla nich się dogadają ale dla zachowania stołków.