Dnia 2023-03-24 o godz. 09:14 ~ed napisał(a):
> szmata..... wciąż zdołowana :(((( czy to wyraz poparcia dla panującego w Zarządzie Dizla ?????
Raczej dla całości Zarządu, Rady itd., na GPW zwykły szeregowy Pracownik jak Pan Michał Urbanowicz - śmieszny Ekspert to żadnego szacunku dla Zarządu Emitenta, potrafił rzucić słuchawką w trakcie rozmowy i nie odbierać potem a Prawo jakie prawo ich Prawo nie obchodziło liczyło się ich widzi misie - taka Zorganizowana Grupa ale wiadomo już teraz dlaczego jak nowa afera Bielana wypłynęła
https://www.linkedin.com/posts/krzysztof-bzymek-48765577_komunikat-publiczny-nr-4-taxus-fund-sa-activity-7036704630449352704-klbr?utm_source=share&utm_medium=member_desktop
Zobacz sobie, w mojej ocenie duża część spółek na ASO ma niezgodnie z prawem opublikowane raporty roczne więc powinny zostać zawieszone notowania- zgodnie z ich własnym Regulaminem ASO - wyobrażasz sobie ile to będzie wniosków o odszkodowanie od GPW dlatego za wszelką cenę chcieli usunąć Taxus z rynku bo domagał się przestrzegania Prawa Rzeczypospolitej przez GPW i chciał ukrócenia Patologii i Tyranii na GPW
Tam trzeba zrobić czystkę straszną i wymienić na specjalistów.
Ja potrafię w Sądzie Bank położyć więc jak skończę też Sąd się wypowie w sprawie GPW a mam już kilka set stron z załącznikami niedługo powinienem skończyć....
Idę po was GPW po Sprawiedliwość dla Taxusa i dla całego Rynku