Tak przyznaję się do porażki bo myślałem że mam do czynienia z poważnymi inwestorami którzy patrzą na wyniki i zwiększające się lawinowo zyski z magazynów dla nich pisałem posty nie dla dziecinady grającej pod wzrost o kilka groszy robiących kółka dla Was jestem przegrany ale ja nie gram krótkoterminowo i interesują mnie kanały krótkoterminowe ani jednodniowe .To że w tej chwili wygrywa każdy cwany lowerek który ma niewiele akcji i może to opchmąć w jedną sesję i udaje jaki to on Rockefeller bo umie kręcić kółeczka sprzedając 1 zł wyżej bo to szczyt jego marzeń i zarobku Po prostu jest graczem a nie inwestorem długoterminowym i to jest różnica i jego sprawa ja Was nie oceniam czy popełniliście błąd czy nie .Są gracze którzy nie trzymają akcji nawet przez jeden dzień i czasami uda im się więcej zarobić no cóż każdy orze jak może jeden kupuje na zarobek 30 % drugi na dłużej na 200 Jeśli piszę że zainwestowałem aż do wyników 2q a ktoś ocenia moje wyniki już teraz to tak średnio jest sprawiedliwy w swojej ocenie proszę poczekać cierpliwie i oceń mnie po wynikach sprzedaży bo ja od razu pisałem że niegram tylko inwestuję .To że komuś się udało sprzedać wyżej a cena jest niższa tylko pogratulować .