Pluto nie chce cie obrażać ale grałes technicznie kilka faktów .
Oscylatory wskazały poczatek trzeciej fali cena wybiła górą linie kanału wzostowego równiez sygnalizując poczatek 3w3 potwierdziły to wiadomości w tych dniach ze spółki a Ty w tym czasi jako inwestor długoterminowy co robisz wyrzucasz swój pakiet w rynek robiąc fałszywe wibicie . co powoduje powró tdo lini wybitego kanału ty oczywiście jestes wygrany naprawde udało Ci sie pmogł koronawirus . Czy ta znizka zmieniła technicznie cos dla kursu nic . nadal jesteśmy w kanale wzrostowym ijak równiez w zasiegu nic sie niezminiło tylo opóżniło . Jęsli bedziesz na forum za 2miesiące bedą wyniki przypomne tego posta zazwyczaj tego nie robię Dlaczego nie sprzedałem jak zaświecił sie oscyator na czerwono i kurs wszedl do kanału sygnalizując ze może być testowanie dolnego ograniczenia tegokanału za falszywe wybicie bo naprawdę nie myslałem że znajdzie sie ktos tak madry i bedzie sprzedawał w takiej cenie dodatkowo zadzwoniłem do firmy i sprawdziłem wszystkie informacje i moje przypuszczenia dotyczace zysku rorówniez te które Ty podajesz na temat dywidendy a poniewaz jestem inwestorem długoterminowym nie tylko z nazwy i znam wartośc firmy nie boje sie że strace .