Masz racje ale dlaczego z GG nie dałeś zarządu do sądu pisałem o tym wielokrotnie .....Dziś byłby dodatkowy argument o niegodziwosci ceny ..biegły zapewne wyliczyłby cenę godziwa według niego bo sąd juz raczej nie odmówiłby wyceny biegłego ...
Dlaczego GG bezpośrednio od razu nie robiła pozwu grupowego o cene godziwa dla tych co sprzedali w wezwaniu delisting pod szantazem ..Sad mósiałby zająć się tematem ile były warte akcje na dzien ówczesnego wezwania..dlaczego GG nie dala pozwu o niedozwolona pomoc publiczna ,,,,Oczywiscie moglem to zrobic ja ale ja jestem sep i podlanczam sie pod ruchy oporu w nadziei ze cos wywalcza .Bardzo szanuje czlonkow GG ze przystapili bo zawsze byla motywacja do podjecia okreslonych dzialan ...pisalem wielokrotnie ze GG zrobila duzi ale spor jest tak wielowatkowy ze zawsze mozna bylowiecej dzialan podjac ale kto ma to finansowac ...Sam gdybym mial takie Porozumienie moze nawet zrobilbym mbiej ...wiec temat jest trudny ...jakie dzialania ma podjac ewentualne tworzone aktualnie Porozumienie i kto ma to finansowac dalej powraca ...dodatkowo nawet podjete dzialania nie zawsze maja wplyw na wzrost kursu o kazdemu kto ma akcje na tym zalezy ...Ba dowolne dzialanie sadowne to kilka lat trwania procesu ...Na Midasie juz 10 lat tocza spor o doplate do przymusowego wyroku / bardzo kibicuje bo jest szansa ze ich wyrok tez obali teze ze kurs gieldowy w kazdym przypadku to wartosc spolki