Dnia 2020-08-03 o godz. 21:49 ~AAA napisał(a):
> Prosty człowieku nie umiejący czytać ze zrozumieniem, jeszcze raz wklejam ci, dlaczego tu jestem:
>
> "I dla waszej informacji: nie interesuje i nie interesowała mnie ta spółka, wszedłem na to forum, gdy zobaczyłem wpis naganiacza na Synergę na forum innej spółki, której akcje posiadam. Z ciekawości przeczytałem raport finansowy i uśmiałem się zdrowo z tego malowania trawy na zielono."
>
> Skoro to taka super spółka, to nie naganiajcie na nią na innych forach, jasne? W końcu chcecie skupić dla siebie jak najwięcej, zanim inni się dowiedzą? Nie miałem i nie zamierzam mieć akcji tego śmiecia.
AAA JANUARY Z NICZEGO ROBI WIELKIE SPOLKI, JUZ DZISIAJ DO NIEGO USTAWILA SIE WIELKA KOLEJKA BY WSZEDL W ICH INTERESY WIEC WYBIERA JAK W ULĘGALKACH I WCHODZI DO SPOLEK KTORE SA PERSPEKTYWICZNE.OBSERWUJ CHLOPIE SYNERGA BO TU BEDZIE NIE TYLKO STWARDNIENIE ROZSIANE ALE I INNE INTERESY.ZOBACZYSZ ZA ROK DWA CZY TRZY LATA GDZIE BEDZIE KURS SYNERGA..MAM TROCHE WIADOMOSCI I DZISIEJSZE TWOJE WPISY WYWOLALY U MNIE USMIESZEK.DO ZOBACZENIA NA KONIEC ROKU A POZNIEJ ZA ROK CZY DWA.TO BEDZIE WIELKA SPOLKA A JANUARY BEDZIE JEDNYM Z NAJBOGATSZYCH POLAKOW.JESZCZE JEDNO COLUMBUSA MAM PONIZEJ 30 GROSZY A JRHOLDING ZE SREDNIA 50 GROSZY.SYNERGA PONIZEJ 3 GROSZY, ONEMORE , SETANTA JUZ NIE BEDE PISAL ALE ZAROBKI MAM NA WSZYSTKICH SPOLKACH JANUAREGO.