Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  4,64 zł , zmiana od tamtej pory: -20,26%

Re: List otwarty

No to się odezwała Mircia. Nie znam cię i powiem więcej, to co napisałaś, to kłamstwo.
Tak się czasem zastanawiam, po co takie istoty łażą za mną i wypisują brednie ?
Może ktoś to napisał, ale na pewno nie prawdziwy Chodzik Księżycowy. To również powód mojego zarejestrowania się na tym forum.
Tyle było klonów dookoła, że nie sposób było tego zliczyć. Ale ja nigdy nie piszę, jeśli jednocześnię nie uzasadniam, więc skoro twierdzisz, to co twierdzisz, a piszesz brednie, to nic innego ci nie zostaje jak skopiować ten wpis i wkleić go tutaj. Nie zapomnij przy tym sprawdzić IP.
A jeśli już tu jesteś, to może określ prawidłowo fale na GTC, albo przynajmniej coś napisz sensownego na ten temat, a nie kieruj swojej indolencji i złości na moją osobę. Może powiem prościej abyś zrozumiała. Tu nie piszemy o mnie, a piszemy o GTC, czy kumasz tą drobną róźnicę. Więc zejdz ze mnie, bo cię nie chcę.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GTC -1,07% 3,70 2025-10-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.