Dnia 2025-04-23 o godz. 23:12 ~hwds napisał(a):
> Kto tu płacze imitacjo wybitnego biznesmena. Powiedzmy sobie szczerze sprawa mi teraz będzie dla was pierwszą lekcją a sprawa elektrim będzie waszą ostatnią lekcja. Przez te wszystkie lata nachapaliście się kasy więc póki życia będziecie jak pączki w maśle ale my swoje pieniądze odzyskamy z odsetkami
Pan płaczesz od kilku dni, jak to nie chcę przyjść na Pańską sprawę zeznawać. Tylko zastanówmy się przez chwilę logicznie, tak na dobrą sprawę po co Panu moje zeznania?
Od dobrego pół roku się Pan przechwalasz jak to powołał Pan biegłych, którzy to rzekomo wystawili miażdżące dla mnie opinie, oraz jak to powołał Pan świadków, którzy to mnie i samych siebie tylko pogrążyli. W takim układzie po co Panu jeszcze moje zeznania?
przecież podobno Pan już wygrał, to kończ Pan i niech sąd wydaje wyrok żeby Pan i reszta byłych akcjonariuszy Midas mogli wreszcie cieszyć się tymi miliardami z odszkodowania. Pytania oczywiście retoryczne, bo wszyscy dobrze wiemy ile te Pańskie "dowody" są warte, jak i te zeznania powołanych świadków.
Grosza złamanego Pan nie zobaczysz, a na ugodę czy jakiekolwiek propozycje układowe nie masz Pan co liczyć.