Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  101,30 zł , zmiana od tamtej pory: 28,19%

Re: Kuzmiukowi dedykuje

Nie znam Twojego życiorysu, więc zgodnie z tym co niedawno napisałeś myślałem, że Twoje główne zajęcie to rolnictwo. Ja skończyłem Akademię Ekonomiczną w Katowicach. Ukończone wyższe studia nie oznaczają automatycznie, że ktoś ma zdrowy światopogląd. Znam osoby po studiach, które głosują na PIS i zagłosowały na Karola Nawrockiego w wyborach prezydenckich. Ja stoję po stronie PO chociaż nie jestem fanatykiem. Jeśli chodzi o dotychczasowych polskich prezydentów to za najlepszego uważam Aleksandra Kwaśniewskiego mimo, że nigdy na niego nie głosowałem (w 1995 głosowałem na Lecha Wałęsę a w 2000 na Andrzeja Olechowskiego). Niestety Karol Nawrocki jest fatalnym prezydentem ale nie można się dziwić skoro jest on reprezentantem wyłącznie patologicznej prawicy. Od razu wyjaśniam, że na polskiej scenie politycznej jedyną sensowną partią prawicową jest PSL. Największym szkodnikiem w polskiej polityce od wielu lat jest Jarosław Kaczyński i gdyby, nie daj Boże, doszło za kilka lat do Polexitu to głównym sprawcą tego będzie emeryt polityczny z Żoliborza. Natomiast Tusk i Sikorski są w mojej ocenie najlepszymi politykami w Polsce, bardzo doświadczonymi i jednoznacznie proeuropejskimi.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PKNORLEN -0,63% 129,86 2026-03-27 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.