Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,75 zł , zmiana od tamtej pory: -50,86%

Re: kurs mocno zaniżony

W przeciwieństwie do ciebie ŁGARZU nie wprowadzam nikogo na tym forum w błąd, były pracowniku od siedmiu boleści. Posiadasz dane sprzedażowe?, Nie, nie posiadasz. Ja również, i mój wywód opiera się wyłącznie o rosnące komentarze Inkiego w Psstore. Może się nigdy nie zwrócić wydawcy a może tak, i wtedy zacznie płynąć jakaś kasa z tego tytułu do the Dust, kiedy nie wiem, obstawiam 2-3 lata. Ty chyba nie rozumiesz koncepcji biznesu na jaką wpadł kubuś (może dla ciebie jest ona etycznie wątpliwa, ale kogo interesuje twoje zdanie ty gryzipiórku). Tutaj na ten moment Grupa The Dust nie musi (choć było by wskazane) aby mieć bezpośredni zysk ze sprzedaży gier. Wystarczy na początek zysk wygenerowany z produkcji gry która opłaca wydawca, tj. Środki wydawcy na grę która wycenia na taki a nie inny sposób minus kwota którą ponosi sama spółka przy produkcji gry. Może jest to po januszowskiemu dla ciebie, ale wydawcy się na taką formę umowy godzą. Ty biedaku jakoś nie potrafisz tego przeżyć. Jedyny problem jest z tym że nie wiadomo co się z tą kasą dzieje.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
THEDUST 0,00% 0,85 2026-02-20 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.