Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,81 zł , zmiana od tamtej pory: -71,32%

Re: Kupować proponuje

nie zagłębiając się szczegółowo co piszą w raporcie to ogólnie wygląda to tak, że z uwagi na potencjał jaki dżemie w spółce ktoś postanowił wejść na pokład już po emisji, w emisji jako "grubasy" brali udział tylko dotychczasowi akcjonariusze, w sumie to nie dziwi bo ratowaniem bankruta zainteresowani byli tylko ci, co wcześniej się w niego wpakowali, kasa z emisji w istotny sposób musiała zmienić sytuację spółki, nie zależnie od tego jaki pomysł ma zarząd, czy będzie sprzedawał Chopina w Chinach czy marki znajomym królika, to na dziś wchodzenie w Mirosławę jest bezpieczniejsze niż pół roku temu

nie wiem kto skupił te akcje od drobnych, którzy brali udział w emisji ze 100% przebitką, ale myślę że ma swoją własną wizję jak na tym zarobić, jeżeli wchodzi ktoś spekulacyjnie będzie mocno bujało, jeśli ktoś fundamentalnie to będzie powoli rosło

jest większe prawdopodobieństwo, że urośnie niż że spadnie

nie wiem co dziś musiałoby się wydarzyć, żeby akcje zaczęły mocno spadać, zwykle ostatni kwartał jest najlepszy w branży kosmetycznej, więc w razie czego można wycofać się z inwestycji po ogłoszeniu wyników za czwarty kwartał

co do tego czasu się tu wydarzy nikt nie wie na pewno, no może trochę Code, bo mam nadzieje że ciężko pracują :))))

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MIRACULUM 1,26% 0,81 2025-10-20 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.