Pandorko po raz pierwszy nazwałaś Miraculum bankrutem :)))) Coś wiesz ?? :))) Nie możesz pisać ,że "nie zagłębiając się w wyniki" , bo tylko wyniki będą świadczyć o być ,albo nie być "bankruta" ...taka prawda. Moim skromnym zdaniem większe prawdopodobieństwo jest ,że będzie poniżej 2,00 zł. Ewidentnie Panowie nie mają pomysłu na spółkę , ba...okazało się ,że pieniądze w kasie też niewiele dają , bo jeszcze trzeb umieć nimi obrócić, wbić się na półki z towarem na tak nasyconym , rozdrobnionym rynku kosmetycznym. Panowie się nie znają , bo po prostu nigdy nie byli w tej branży...Przerosło ich. Stąd Code ze swoją strategią ,ale wątpie ,że to przyniesie jakikolwiek rezultat...Przerabialiśmy już to kiedyś,aż w końcu Panowie z Rubicona poprosili Panią Monikę N. o powrót.
Teraz już nie będzie powrotu ,nie ma na to czasu...Albo się uda ,albo sprzedaż marek i piach. Jak myślicie kto opuści "okręt" zarobiony ?? My mali ,czy Pan K oraz Panowie T. ??? Pytanie za 100 pkt :))))))
Chyba nawet Rubicon z pustą kasą nie pochwalił się spadkiem sprzedaży o 50 % :)))
Chyba jestem jednym tutaj realistą mającym JESZCZE te akcje :)) Być może to ja nie mam racji ...,ale wtedy to kres racjonalizmu :))) Być może na giełdzie nie trzeba zbytnio analizować,mysleć...Być może :)))
Avanti Miraculum.