Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Kto tak ładnie gra?

To gratuluję - też pracuję nad sobą - doświadczenia które zdobywam są nie do przecenienia.

Jeśli chodzi o kurs Syntka - to radziłbym poczekać ponieważ sytuacja jest niejasna a 5,11 czy 5,5 jak najbardziej w zasięgu. Poczekać to dla mnie znaczy obserwować każdą sekundę notowań bez rozpraszania się na nic innego. Jeśli chodzi o to ile może dni schodzić w dół to np może schodzić jeszcze 15 dni pod rząd w dół ale prawdopodobnie dzisiaj pójdzie w górę :) Nie ma pewnych odpowiedzi.

Dla mnie dzienny zaczyna wyglądać jak odwrócony spodek.

Można by próbować grać na krótką sprzedaż lub jeśli nie mamy akcji pobawić się w DT dokupując przy 5,11 ale to ryzykowne zabawy bo nie jest do końca jasne co będzie z rynkiem czy kursem SNS.

Chyba dzisiaj się wyjaśni więcej - ja jestem optymistą i uważam, że znowu media straszą nas niepotrzebnie decyzjami FEDu i innymi takimi a ciemny lud to łyka - wg mnie DECYZJE BĘDĄ OPTYMISTYCZNE DLA RYNKU.

Moim zdaniem idziecie na 5,60 w przeciągu najbliższych tygodni. Zgaduję. Pozdrawiam :)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SYNTHOS 0,00% 4,89 2018-01-15 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.