Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  217,40 zł , zmiana od tamtej pory: -21,99%

Re: Krzywa sprzedaży do tej pory

Mnie już nauczyła - sprzedaje swoje udziały :) cel był prosty, kupiłem 93 akcje w dobrej cenie w lutym, było już ładnie na plusie , potem na minusie, celem była premiera gdzie zakładałem wtopę i szybkie wyjście lub sukces i zarobek. Jest niby sukces i gówno nie zarobek, po krótkim wzroście i mnóstwie szumu mam dokładnie tyle co wpłaciłem w lutym. Od tego czasu Orlen, Wittchen, mBank, xtb czy cokolwiek co mam tam w obserwowanych wykręciłoby poważny zysk. Spółka daje ciała , zaufanie słabe to i cena nie rośnie, wolę przenieść kapitał do czasu ogłoszenia wyników pewnie zarobię więcej na czymkolwiek innym niż wyniesie wzrost na tej spółce. Nawet Ubisoft tak bliski bankructwa wykręcił przez ostatnie dni lepszy wynik niż ta spółka przez ostatnie 4 miesiące. Szkoda ale raczej nie wierzę już na większe odbicie.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
11BIT -1,97% 169,60 2025-11-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.