Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,65 zł , zmiana od tamtej pory: -54,34%

Re: KONKLUZJE PO CHACIE!

mnie to wkurza prawdomownosc zarzadu coraz bardziejw atpie!!

to akcojanriusz emaja szukac IS czy zarzad na ich poleceni???!

pierwsze slysze aby bylo na odwrot chyba ze ktos poojedynczy cchila wyjsc ale bez porozumienia z PZU I ING nic nie moze sam!! wiec odpowiedz na to pytanie tragedia,slusznie pytasz!!!!

proponuje bo to tez ciekawa sprawa ta nieruchomsoc informacje napisac nw konatkt do relacji iwnestorksich ja czesto pisze ale nic konretnego poza tym przeicganie w czasie nei uslsyzalem!

i ciagle to samo od jak widze 2 lata wam mowia,ja w protektora wchdozilem w wrzesniu na urodziny go sobie kupilem 30 sieprnia :P zaorbilem 18% poand z div i dokupilem jak byla korekta tuz przed div wsyztskie info czyatelm i tego sie oabwialem takiego baldzenia bez konretow ze strony p.o prezsa protektora nie podba mi sie ten gosc w spolce! zbyt ogolnikowy i powtarza ,jak ponizej,pozatym nie jest spolka komunikatywna az rynkeim,wynajecie zewntzrenej firmy ktra mniej wie niz on i jego zsatepca czy czlonkowie rn tworzac tym samym dodtkowe koszta to kolejny minus!

sama div nie pomoze keidy konretne plany sa albo zniewelowane albo w dlugim czasie sie ciagna,jak IS a kasa psozla na IMAP ACCES 2 jako doradcy!!

to samo teraz piekne slowa ale efektow brak! zupelnie ianczje niz lynch czy icahn,brakuje w ing i pzu i na rynku wsrod panow szostak i symula takeigo kopa jakiego ma carl icahn odrazu by spolka odzyla,bo narazie to wygalda kiepsko bardzo! i co iwenstora nie ma wg oceny zarzadu jak sam napisal w czacie Piotr Skrzynski,wiec po co bylo ponad 1 rok szukac skoro nie ma kupca to zle swidczy o calej oragnnizacjit mam sowje domysly ale po takiej akcji z ta firma jak bym go zwolnil na walnym!!

To byla tylko stata piendizy!a mzoe i cos jeszcze....??

piotrek: dlaczego warto zainwestować w akcje Protektora?
Piotr Skrzyński: Warto bo: 1. Kończymy z sukcesem restrukturyzację. 2. Powtarzalnie przynosimy zyski i generujemy gotówkę. 3. Mamy jeden z najzdrowszych bilansów spółek na GPW. 4. Mamy konkretne dwuletnie plany rozwojowe zbudowane w oparciu o mocne marki.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PROTEKTOR 0,17% 1,21 2026-06-25 16:05:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.