Dokładnie, doszukiwanie się zagrożenia w zamianie akcji z imiennych na okaziciela dowodzi jednego, a no tego, że autor takich argumentów nie ma zielonego pojęcia o tej spółce i o ludziach którzy tą spółkę tworzą. Nie ma pojęcia o filozofii funkcjonowania tych ludzi. Tutaj nikt nikogo nie zamierza oszukiwać dla paru złotych. Tutaj odbywa się budowa grupy finansowej o miliardowej wartości. dlatego emisja (jeśli w ogóle takowa bedzie) odbedzie sie w cywilizowany sposób.
Jedyna rzecz, która mnie irytuje w postępowaniu władz spółki to te idiotyczne projekcje finansowe na nastepne lata. Przecież w przedszkolu już ucza że przy tak dynamicznym rozwoju nie sposób jest zaprojektować przyblizonych wyników
ps.
Mam wrażenie, że nikt nie zdaje sobie sprawy z wagi podpisanej umowy ze spółką z grupy Ultimo. Według mnie to jest 5 mln zysku na czysto w przyszłym roku bez ponoszenia ryzyka i kosztów finansowych. Po drugie właśnie ta umowa poże spowodować, że emisji w ogóle nie bedzie
I wreszcie kwestia najważniejsza, tutaj zawsze znajdą się sprzedający bo prawie wszyscy sa zarobieni po szyję