witam. I jak widać zarozumiałość i pewność siebie "grubego" kosztowała chłopca sporo kasy. Grubasy czasami sporo zarabiają i czasami sporo tracą. Siedzi od grudnia na swoich Lkach pow. 2340 bo prognozował tylko krótki przystanek na 2400 a tu kicha, bo poziomu nie było. Zosia mu dobrze tłumaczyła ale uparty był i nie chciał słuchać. Po drodze może trochę uśrednił po 2250 ale generalnie nie trafił z prognozą i na forum ważne są prognozy a nie zawartość portfela.
Ja się nie upieram przy spadkach bo mam przeczucie, że będzie u nas spore odbicie więc czekam tylko na sygnał. Także liczę na odrabianie strat przez naszą walutę i zaryzykuję Ski na ( FUSDM15) .
Co do serii czerwcowej FW20 to jest niżej notowana bo są tam ujęte pewnie jakieś dywidendy wypłacane w tym okresie.
Dla niedżwiedzi nie było sporej promocji do wysokiego otwierania S na serii marcowej więc albo czeka nas gwałtowny zjazd albo spokojne rolowanko na Lki i skoro ostry to zauważył to może już się zaczęło. Ja jednak nie obstawiam tych gwałtownych spadków i przekroczenia styczniowych minimów.
Dokuczali anale Belce, że nazwał nasz rynek kasynem ale obserwując zachowania kursów to się nie pomylił, a prognozy i wróżby anali dalekie od trafień:).
Zobaczymy.