Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  8,20 zł , zmiana od tamtej pory: 27,56%

Re: Kolego MAZUR

Dnia 2022-08-17 o godz. 16:02 ~MAZUR napisał(a):
> ZAPYTAJ PREZESA BOŚ S.A. JA MOGĘ ROZMAWIAĆ BO JUŻ TU PISAŁEM ŻE LUBIĘ BANKI I PREMIERA MORAWIECKIEGO, BO TO SAMI SWOI, ALE CZY MOGĘ WYKAZAĆ W GS I ML ŻE WARTO ZAINWESTOWAĆ W BOŚ? JAK TO MAM ZROBIĆ? TO ZALEŻY JUŻ TYLKO OD SZANOWNEGO PANA PREZESA WOJCIECHA HANN. PREZES TO PREZES I TEGO SIĘ TRZYMAJMY, JA MOGĘ TYLKO SYSTEM ZYSKU ZWIĘKSZYĆ, UŻYWAJĄC WYSOKICH TECHNOLOGII, BY NA GPW BYŁA WYCENA 85 ZETA, NA TEN PRZYKŁAD. ALE TO WSZYSTKO ZALEŻY OD SZANOWNEGO PANA PREZESA, A PREZES MA 25 LAT DOŚWIADCZENIA, CZYLI POTRAFI ZE MNĄ ZAGRAC, NO JA W BM OD POCZATKU NA GPW OD 1994 ROKU, TO CHYBA DALI BYŚMY RADĘ.

WIDZĘ ŻE KTOŚ DAŁ MINUS, ŻE JESTEŚMY W STANIE WYCIĄGNĄĆ BOŚ Z PANEM PREZESEM, LUB PREZES WOJCIECH HANN BĘDZIE CHCIAŁ ZE MNĄ ROZMAWIAĆ. JA TO PRZYJMUJĘ, TYLKO CZY TO PREZES TAK WPISUJE? CZY KTOŚ NIEKOMPETENTNY USIŁUJE ZAISTNIEĆ? JA MOGĘ NAPISAĆ TYLKO DO TYCH CO CHCĄ ROZMAWIAĆ, TO JAK TO JEST?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BOS 0,38% 10,54 2026-02-06 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.