"Napisałam jasno że Tusk jest człowiekiem bez elementarnej wiedzy w jakiejkolwiek dziedzinie. Nie ma zielonego pojęcia o ekonomii i praktycznie nie wykonywał żadnej pracy wymagającej używania rozumu. To zwykły aparatczyk partyjny. On powtarza jedynie slogany a za jego plecami rządzą inni. On może im jedynie wierzyć lub nie. Kretyńskie wypowiedzi Tuska rok temu w styczniu gdy zachęcał do kupowania akcji w czasie szalejącej Bessy najlepiej pokazują poziom tego Nikodema Dyzmy. Kaczyński rządził NIKiem i całą Warszawą. Między Tuskiem i Kaczyńskim istnieje prawdziwa przepaść w wiedzy i doświadczeniu. Tusk to zwykły pajac. "..................................................buhaaaaaaaaaaaaa dlugo nie wytrzymałaś z tą grzecznością ale się nie dziwię........nie do twarzy Ci z miną słodkiej idiotki............................powracając do spadkow na WIG 20 to może należy powiązać ze wzrostem pln-to dobry czas dla inwetorow zagranicznych na wyjście z giełdy i tani zakup walut...............mogę się mylić bo z giełdy ucieklam w lutym 2008 r...........i dla mnie to nie czas na powrót.......oczywiście wykorzystując swoją wiedzę zarobiłaś na korekcyjnej 4-ce ale chyba czas się zwijać bo cichutko i z nienacka szykuje się 5- ta fala..........pozdrawiam