Jak masz jakieś ale do Zarządu to czemu się na walne nie zgłosisz i nie powiesz im to prosto w twarz. Kolejny marny pracownik naukowy ze Szczecina co mu pozostało tylko szczekanie. Załóż firmę i zwiększ jej obroty o 300% w cztery lata (idące w setki milionów zł ) kup najbardziej rozpoznawalną markę w swojej branży, która warta jest 10 razy tyle co wycena spółki na giełdzie i to kup ją za grosze tak jak obecny Zarząd Warfamy. Wtedy może będziesz miał pozycje do tego żeby takich ludzi jak Zarajczyk krytykować. Facet jest młody i bardzo dobrze wyksztalcony. To co powiedział było czystą prawdą - że odpowiada za wzrost przychodów i rentowność Spółki a nie za maniakalne zachowania spekulantow. Ja się nie dopatrzyłem żadnego narzekania na wzrosty kursu, ale takie miernoty jak ty z beznadziei widzą cały świat inaczej. Wszyscy przeciwko biednemu ktk - maniakalny troll z psychą zrytą jak brzozy w Smoleńsku. Naprawdę jestem ciekaw czy zgłosiłeś się na walne czy jesteś zwykły tchórz. Jeszcze kolego, szczytem bezczelności jest wytykanie Panu Zarajczykowi ojca. To świadczy o Twojej niskiej kulturze panie anonimowy naukowcu ze Szczecina.