Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: jest mi przykro

Dnia 2013-01-05 o godz. 18:58 ~tak napisał(a):
> Krytyla tego szwindlu i roli renkora to płacz....
> Pisanie na zlecenie za opłatę to chwalebne ....
> Chwalebne w/g zleceniodawców i popleczników tego
> wynajętego [......]......

Ale przyjdzie czas na
> rozliczenia...Renkor powinien mieć świadomość tego...

hEHEPLACZKU żałosny.
Piszesz o szwindlu, ale udowodnić niczego nie potrafisz ani nawet logicznie powiązać faktów. Gdybyś na jakimsszwindlu zarobił w bomi, na pewno byś tak nie plakał, tylko pisal, jaki to bomizarząd był zaradny i z zawiści piszą ci, co uważaliby inaczej niż ty.

Udowodnij tez pisanie na zlecenie. Stałeś się ofiara wlasnej paranoi, bo w twym bomisfustrowanym móżdżku nie mieści się, ze można mieć uciechę z twej bominaiwności i twego zagapienia się. No i jeszcze fakt, że to twoje pisanie za kasę sm prowokowałbyś...

Jeśteś wyśmiewany tutaj nie tylko przeze mnie, ale nawet tych, ktorzy mnie nie lubią lub nie podzielają twych pogladów. Cały czas uruchamiasz rozpaczliwe mechanizmy obronne majace ratować twój wizerunek przed samym samym sobą. Bo nawet przed sobą wyszedleś na żalośnego bomiwtopieńca, kjtory "zagapił się" i który wypiera się wlasnej prognozy 0,09...;-D

Pomiaukujesz placzliwie na prezesa, ale nie masz jaj by jechać na walne... ;-D

Dla ciebie czas na rozliczenie już nadszedł... Zlecialeś na 0,17 jak ci rankor przepowiedział. I zlecisz niżej. moze na własne 0,09... ;-D
  • Re: jest mi przykro Autor: ~tak
  • Re: jest mi przykro Autor: ~rankor2

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BOMI 0,00% 0,01 2013-09-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.