Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  5,35 zł , zmiana od tamtej pory: -64,11%

Re: Jedziemy na północ!!!!!

Walduś śmieszny, to ty jesteś. Myślisz, że optymalizacji podatkowej szukałem dla zabawy? W taką spółkę jak elzab inwestuje się dla zabawy. Nawet jak zejdzie do zera, to nie wchłonie moich zysków z ubiegłego roku. Ośmieszasz się tym, że na takiej spółce próbujesz stosować AT. Poszukaj moich wpisów na forum jak większość wieściła Armagedon. PKN, PKO PEO itd. Jeżeli, ty masz 20 letnie doświadczenie i nie wiesz, że at stosuje się na płynnych spółkach, no to sobie wyobrażam twoje wyniki. Dzisiaj leci, bo nagle olśniło co po niektórych, że gdzie indziej rośnie i tak pędzicie jak pies za ogonem. PKN trzeba było kupować po 40 PLN, teraz zapewne też można tylko, że ryzyko jest niewspółmierne. Najważniejsze na giełdzie, to nie wskaźniki AT tylko ocena ryzyka, ale może jak pobędziesz na giełdzie tyle co ja, to w końcu zrozumiesz. Wiesz jakie pierwsze akcje kupiłem? Universal po 670 tys za szt. Na samym szczycie bodajże w 94r.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ELZAB -3,87% 1,92 2023-12-15 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.